Emmauskirken

Emmauskirken er Diakonissestiftelsens hjerte. Vores 140 år gamle kirke har altid været fast samlingspunkt i det daglige liv på Diakonissestiftelsen og indgår som fast ressource i vores ydelser på f.eks. plejehjem og hospice.

Udover de almindelige kirkelige aktiviteter med to præster og et stort antal frivillige står kirken også for daglig morgensang, sansegudstjenester for demente, samtaler med ansatte og brugere, arrangementer for børneinstitutioner, biograf for studerende og filminteresserede, reflektionsrum, foredrag, koncerter med mere. Læs mere her: Det sker

Kalenderen

 • Højmesse ved Henny Kvist

  Læs mere

 • Gudstjeneste: Generationer på tværs

  Samvær mellem generationer er værdifulde for både store og små. Med vores nye særgudstjeneste "Generationer på tværs" vil vi skabe rammerne for et fællesskab, hvor børn, voksne og ældre får en særlig oplevelse i kirken med bl.a. sang, drama og leg. Vi slutter af med uformelt samvær, leg og en sandwich.

  Alle er velkomne. Tilmelding er nødvendig pga. traktement og sendes pr. sms til præst Henny Kvist på 28 10 08 63 eller hekv@diakonissen.dk senest d. 3. september.

  Læs mere

 • Taizé-andagt

  Læs mere

 • Reformations ABC

  Torsdag den 14. september, kl. 16:30 - 18:00

  Få styr på, hvad reformationen gik ud på, og hvilke konsekvenser reformationen har fået for både kirke og samfund i dag. Hvem var Luther?, hvorfor gjorde han oprør mod den katolske kirke?, og har reformationen noget med demokrati og velfærdsstaten at gøre? Foredraget vil i ord, billeder og musik fortælle alt det vigtigste om reformationen og dens betydning. Ved præst Jan Nilsson.

  Læs mere

 • Høstgudstjeneste ved Jan Nilsson

  Læs mere

Om Emmauskirken

Som virksomhedskirke har Emmauskirken en helt særlig funktion på Diakonissestiftelsen. Her markeres stedets mærkedage, og der foregår arrangementer af meget forskellig karakter for stedets ansatte, studerende, frivillige, børneinstitutioner, kunder eller kommende beboere i nye seniorboliger. Samtidig udgør det smukke kirkerum rammen for gudstjenester og kirkelige handlinger.

Der er intet sogn tilknyttet kirken, men alle er altid velkomne, også selvom man ikke har tilknytning til Diakonissestiftelsen. Som privat kirke modtages ingen offentlige tilskud.

Om Emmauskirken

#Emmauskirken

Kontakt

Adresse:
Peter Bangs Vej 3C
2000 Frederiksberg

Henny Kvist

Fagchef, præst
T: 28 10 08 63
E: hekv@diakonissen.dk 

Søster Bente Birkmose

Organist
T: 28 35 91 00
E: bebi@diakonissen.dk

Jan Nilsson

Præst
T: 20 62 45 03
E: jnni@diakonissen.dk

Benedikte Preuthun Mortensen

Kulturmedarbejder
T: 38 38 41 54
E: bemo@diakonissen.dk

Links til undersider