Konference om velfærdsteknologi: Fra vision til virkelighed

Carsten Fog Hansen og Bettina Taarnberg fra Diakonissestiftelsens SOSU-skole er på programmet ved Videnscenter for Velfærdsteknologis konference Fra vision til virkelighed torsdag d. 5. december.

Den 5. december 2024 sætter Videnscenter for Velfærdsteknologis fokus på hvordan bl.a. SOSU-skoler arbejder med implementering af velfærdsteknologier, digitale læringsmaterialer og bæredygtighed. Konferencen er gratis at deltage i, men kræver tilmelding via linket her

Fra vision til virkelighed

Som en del af programmet vil Carsten Fog Hansen fra Diakonissestiftelsens SOSU-skole, Merete Gotfredsen fra SOSU Østjylland og Ida Folke Larsen fra SOSU H afholde workshoppen Fra bæredygtig omstilling til bæredygtig indstilling, hvor de sammen med deltagerne vil udforske, hvordan bæredygtighed kan integreres i undervisningsplaner og pædagogisk praksis. 

Bettina Taarnhøj og Carsten Fog Hansen, undervisere på Diakonissestiftelsens SOSU-skole.

Workshoppen tilbyder praktisk inspiration til udvikling af bæredygtighedsstrategier og integration af relevante kompetencer i undervisningen.

Bettina Taarnhøj fra Diakonissestiftelsen og Rikke Sprotte Klausen fra Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole afholder workshoppen Få velfærdsteknologi ind i hverdagens undervisning. Her præsenterer de praksiseksempler og erfaringer med velfærdsteknologi og giver deltagerne mulighed for at afprøve teknologier gennem hands-on aktiviteter. 

Workshoppen fokuserer på implementering af velfærdsteknologi i undervisningen og fungerer som et forum for idéudveksling, hvor deltagerne kan dele erfaringer og hente inspiration.

Du kan læse mere om konferencen samt tilmelde dig via dette link. Konferencen er gratis og henvender sig til alle, der har interesse i velfærdsteknologi, digitale læringsmaterialer og bæredygtighed. Husk at tilmelde dig for at sikre din plads.